Συμπληρώστε όσα περισσότερα κριτήρια αναζήτησης μπορείτε για μεγαλύτερη ακρίβεια αποτελεσμάτων
   
Ημερομηνία :
     (Format HH/MM/EEEE, π.χ. 08/02/1981)
Ομάδες :
Σκορ :
     (π.χ. 1-4, 6-0 κλπ.)
Σκόρερς :
Σεζόν :
     (π.χ. 1972-1973, 1998-1999 κλπ.)
Διοργάνωση :
   

           


ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Ημερομηνία :
Αναζήτηση για κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία αγώνα με μορφή HH/MM/EEEE, π.χ. 08/02/1981, 21/03/2001

Ομάδες :
Αναζήτηση για αντίπαλο του Ολυμπιακού, π.χ. "αστερ" (χωρις τα εισαγωγικά) θα φέρει όλους τους αγώνες με αντιπάλους ομάδες που έχουν στο όνομα τους το string "αστερ" (π.χ. Αστέρας Τρίπολης, Εθνικός Αστέρας, Αγροτικός Αστέρας). Αναζήτηση με μικρούς ή κεφαλαίους ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες, χωρίς τόνους.

Σκορ :
Αναζήτηση για κάποιο συγκεκριμένο σκορ, π.χ. 1-4 :P (χωρίς κενά, με παύλα μεταξύ των γκολ του γηπεδούχου και των γκολ του φιλοξενούμενου)

Σκόρερς :
Αναζήτηση για κάποιον παίκτη που έχει σκοράρει είτε υπέρ είτε κατά του Ολυμπιακού, π.χ. "αναστ" θα επιστρέψει όλους τους αγώνες που έχει σκοράρει παίκτης που έχει στο όνομα του το string "αναστ", π.χ. "ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ", "ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ", "ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ" κλπ. Αναζήτηση μπορείτε να κάνετε είτε με πεζούς είτε με κεφαλαίους ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες.

Σεζόν :
Αναζήτηση για τους αγώνες κάποιας συγκεκριμένης σεζόν, π.χ. 2008-2009 ή 1979-1980.

Διοργάνωση :
Αναζήτηση για τους αγώνες κάποιας συγκεκριμένης διοργάνωσης. Επιλέξτε τη διοργάνωση που σας ενδιαφέρει από τη λίστα επιλογών.

Εννοείται πως μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με πολλαπλά κριτήρια για πιο ακριβή αποτελέσματα. Για παράδειγμα, αν ψάχνετε να βρείτε τους αγώνες με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό που έληξαν με 2-1 υπέρ του γηπεδούχου και σκόραρε ο Αναστόπουλος, συμπληρώστε στη φόρμα : "παναθ" στο ΟΜΑΔΕΣ, "2-1" στο ΣΚΟΡ και "ΑΝΑΣΤΟ" στο ΣΚΟΡΕΡΣ.

Enjoy :)


web tracker
Wal Mart Supercenter